Kdo má navrch ve vztahu Jágr – Kopřivová? To se budete divit!

Hokejová bůh JAROMÍR JÁGR (44) je kus chlapa, před kterým má snad každý respekt. Jenže nenechte se mýlit. Ve finále je to vlastně takové přerostlé dítě, které se rádo nechá vést. A teď je teda na koni jeho současná holka, tanečnice od tyče VERONIKA KOPŘIVOVÁ (25).

Když jsme dorazili na akci křest kalendáře Klenotů Aurum, kterým dělá Jarda tvář, tak jsme se nestačili divit. Ten, kdo ho novináři vláčel, byla právě Verča, chovala se jako mamina od dětí a bylo na ní vidět, že si pozornost plnými doušky užívá. Za to Jarda byl celý nesvůj, ale neúspěšná modelka za každou cenu chtěla předvádět před fotografy.

Sice pak zalezla dozadu, aby nechala partnera udělat si rozhovory, ale už teď je jasné, kdo je hlava rodiny a Jarda to bohužel není. Je na něm vidět, že je opravdu zamilovaný a pro svou striptérku by udělal cokoliv. Klidně i kašpárka před lidmi.

Ano, plnil si své povinnosti k firmě, pro kterou fotil kampaň, ale za tu největší hvězdu se prostě snažila být jeho partnerka, po které by jinak neštěkl ani pes. Jen, aby to celé za chvíli Jardovi nepřerostlo přes hlavu a nebyl jen takovou hračkou, kterou Verča využívá. Tohle by si na „stará kolena“ nezasloužil.

Foto: archiv
reklama

reklama