Další hokejista načapán s lačnou ženou! Jak je to s Voráčkovou nevěrou?

Místo toho, aby se hokejista JAKUB VORÁČEK (25) soustředil na blížíící se šampionát, tak si vyrazil s neznámou brunetkou do centra Prahy. Nic divného by na tom nebylo, kdyby se k ní neměl víc, než je zdrávo. A dokonce jí neměl líbat přímo na ulici. A to doma má těhotnou snoubenku!

Kuba byl vždy brán jako výjimka, která potvrzuje pravidlo, a i když má rád mejdany, tak od žen se vždy držel dál. Byl to takový dobrák, který se jen opil a šel domů spát – sám. Tak co se to s ním stalo? Je snad stejný jako jeho spoluhráči a holky loví jako trofeje?

„Je to jen jeho kamarádka. Bohužel jen na té nešťastné fotce to vypadá, že ji líbá, jenže to byl opravdu jen nevinný polibek. Svou snoubenku nepodvádí a ani to nemá v plánu,“ řekl nám kamarád z hokejového prostředí.

Sám Jakub se k celé aféře nechce vyjadřovat, obrnil se mlčením a nejradši by se zahrabal tak metr pod zem. Jenže co nám, ale Nicole, která je v Americe bude mít co vysvětlovat, jak to teda celé bylo. Že to bylo jen kamarádské gesto, nikoliv vášnivá líbačka.

Snad z toho chudák Američanka předčasně neporodí. Je totiž v sedmém měsící a nemohla snoubence do Prahy doprovázet, protože jí doktoři už nedoporučili létaní. Že by to opravdu platilo to „kocour není doma, myši mají pré?“
Foto: archiv
reklama

reklama

Další hokejista načapán s lačnou ženou! Jak je to s Voráčkovou nevěrou?

reklama