Valérie Zawadská změnila profesi! Proč se stala kadeřnicí?

Valérie Zawadská je známá jako vynikající herečka a dabérka. Už mnohem méně jako kadeřnice a vizážistka, ovšem když se pustí do díla, nebo lépe řečeno někomu do kštice, není k zastavení.

Jejím dvorním kadeřníkem je Martin Žifčák, který o její vlasový porost dbá už řadu let. Tentokrát si oba ale role vyměnili. Valérie se za asistence Anife Vyskočilové dala do tvorby účesu kadeřnického mistra. A dílo, které vzniklo, nebylo vůbec špatné.

„Martin mě zkrášluje a barví dlouho, dneska tady v Anicafé slaví Kristova léta, tak jsem naoplátku mu něco na hlavě vytvořila já, podle své fantazie. Není to ovšem žádný hokus pokus, mám dlouholeté zkušenosti. Jako malá holka jsem si často hrála na kadeřnici a dokonce na tuhle choutku doplatil i můj tatínek, kterého jsem holila a česala. Takže žádný amatér, ale lehounce pokročilý profík,“ se smíchem prozradila Zawadská.

K jubileu přišli Martinu Žifčákovi popřát i jeho další klienti a kamarádi, kterým se snaží vylepšit exteriér. S dárky dorazili třeba Veronika Jeníková, Míša Dolinová, Petr Vojnar, samozřejmě nechyběla Anife Vyskočilová se sestrami a přítelem Jensem a řada dalších.

Foto: Herminapress

 

reklama

reklama