Co to mělo znamenat? Soukromý koncert pro Michala Kocába a několika vyvolených!

Tak jako chodí fanoušci na Kocábův Pražský výběr, potažmo na Jiřího Stivína, nebo na Matěje Rupperta, tak nějak takhle se sešli zmínění hudebníci, ale nejen oni, na soukromém koncertu ve studiu Michala Kocába.

Vysokou muzikantskou školu jim ve více jak hodinovém koncertu předvedlo trio Virgil Donati – bicí, Junior Ribeiro Braguinha – basa a Lotad Andre Nieri – kytara. Tihle tři „výtečníci“, kteří momentálně jedou svou evropskou koncertní šňůru, si na pár chvil přijeli „odpočinout“ ke svým pražským kamarádům Michalu Kocábovi a Klaudovi Kryšpínovi a protože zkoušet se musí, pojali zmíněnou zkoušku jako soukromý koncert pro cirka pět a dvacet českých hudebníků.

Fakt, že mnohým tak trochu padala brada a nemohli se vynadívat na muzikantské finesy, které zahraniční kolegové předváděli, je v tomto článku uvedeno jaksi na okraj. „Já věděl, co nás čeká, protože s Virgilem Donatim jsem spolupracoval na albu s názvem Aftershocks a předpokládám, že to věděl i Klauda Kryšpín, který zná Virgila ještě ze svého působení v Austrálii,“ poznamenal Michal Kocáb.

Foto: Herminapress

 

reklama

reklama