Miss prima křivky vyhrála známá zpěvačka! Měla Leona Šenková protekci?

Volba Miss se stává příjemnou kratochvílí. Vybrat nejkrásnější a nejschopnější dámu v čemkoli je na programu každou chvíli. Bílou vránou v programové nabídce je volba Miss prima křivky, tedy dam, které nepatří k nejštíhlejším, proběhla včera v Divadle Broadway.

Bylo rozhodně na co koukat. „Byl jsem v porotě hubené Miss, v porotě Missis, účastnil se v leckterých porotách, ale musím konstatovat, že Miss prima křivky je záležitost nejprospěšnější. Ty holky, které se akce účastní, nemají míry oněch mediálních štíhlých krasavic a přestože toho hodně umí, jsou odstrkované na vedlejší kolej. A nezaslouženě. Já jsem jezdil na jejich soustředění, kde makaly, až se z nich kouřilo, byl to takový jejich postgraduál a teď, při finálovém večeru odcházejí s úplně jiným sebevědomím, než nastupovaly. Dostávaly strašně do těla, prodělaly krize a tady se potkávám s někým jiným, než na začátku. I proto jsem roli předsedy poroty vzal rád,“ nechal se slyšet Radek John.

Vítězkou, a naprosto zaslouženou, se stala skutečně veřejnětajná favoritka, zpěvačka Leona Šenková „Možná, že jsem měla trošku víc šancí, než ostatních jedenáct finalistek, ovšem žádné výhody z toho neplynuly. Musela jsem absolvovat všechny disciplíny jako mé konkurentky, makala jsem na sobě a mnohdy to byla opravdu hodně velká dřina. Že jsem vyhrála Miss prima křivky si užívám a tuhle soutěž beru jako hodně náročnou přehlídku schopností a dovedností,“ uvedla vítězka Leona Šenková.

Foto: Herminapress

 

reklama

reklama