StarDance: Tréninková dřina končí, jde se na věc!

Více než dva měsíce tvrdého tréninku má za sebou deset tanečních párů, které se chystají svést boj o prvenství v oblíbené soutěži StarDance a od soboty půjde do tuhého. Po deset večerů budou na parketu předvádět výsledky své „práce“.

Je jasné, že všichni budou pod drobnohledem. „Jsem děsné nervózní, ale současně se i strašně těším na ostrý start. Tréninky byla sice dřina, ale pro mě osobně příjemná. Nebylo nic, co by mě obtěžovalo. Něco jsme nacvičili a uvidíme, jak nám to půjde před diváky,“ nechala se slyšet na včerejším novinářském dni v atelieru StarDance na Barrandově herečka Jana Plodková.

Úplně jinou zkušenost má fotbalista Ladislav Vízek. „Musím konstatovat, že tanec je mnohem těžší než fotbal. Tady jsem musel makat od začátku a bolejí mě věci, který jsem vůbec nevěděl, že mám. Ten trénink je děsně agresivní. Třeba partnerku zdvihám, nosím na zádech a to při mém věku není vůbec žádná sranda. Domů chodím tak zmlácenej a utahanej, že jsem rád, když spadnu do postele. Teď už se ale těším, až to vypukne naostro,“ svěřil se Vízek.

Nejmladším členem taneční partičky je herec Zdeněk Piškula, kterého „zdobí“ ortéza na ruce. „Žádné tajemství to není. Mám to z tanečního tréninku, takové ty zvedačky se ruce nezamlouvaly a tak zaprotestovala, ovšem do soboty budu snad v pořádku. Malá tréma je, ale je tam i těšení. Tanec mě chytil a určitě i po soutěži s ním budu občas ve styku,“ řekl Zdeněk.

Vynachválit partnera si nemůže Lucie Hunčárová. Její parťák, kuchtík Emanuele Ridi nezapře italský temperament a hlavně při rychlejších tancích prý bude nepřekonatelný. „Lucie mě naučila pořádně tančit, já jsem slíbil, že jí naoplátku naučím vařit. Zatím ovšem na to nebyl čas, takže po StarDance budu já učitelem a ona pro změnu žákem,“ prozradil Ridi.

Prostě a jednoduše nálada před startem osmé řady StarDance je výborná a také bojovná. Jak všechno dopadne je ve hvězdách, možná něco o ambicích napoví ale už start soutěže, který je 8. října ve 20.00 hodin a líté souboje bude přenášet ČT 1.

Foto: Herminapress

 

reklama

reklama