Radůza na křest nedorazila! Místo zábavy skončila v sanitce!

V kavárně Liberál se měl včera uskutečnit křest soundtracku s filmu Tenkrát v ráji, který půjde do kin 27. října. Akce sice proběhla ovšem v trošku komornějším obsazení. Autorka hudby RADŮZA (43) nedorazila. Krátce před dojezdem na místo křtu ji postihly zdravotní problémy, a jak informovali pořadatelé křtu, musela si nechat přivolat sanitku a odjet do nemocnice. V současné době je její stav stabilizovaný a vše je na dobré cestě. Je jí líto, že nepřijela, těšila se, ale zdraví je momentálně na prvním místě.

Přestože tedy se hlavní osoba akce nemohla zúčastnit, nechyběl kmotr Jiří Korn, ani Vavřinec Hradilek, který ve filmu hraje hlavní roli a jeho filmový kamarád Petr Šmíd, a tak se mluvilo hlavně o očekávané novince. „Byla to pro mě velká výzva, zahrát si v tomhle filmu. Ne, na nabídku jsem nekývnul okamžitě. Váhal jsem, chvíli si říkal ne, pak zase, že bych do toho měl jít. Nakonec rozhodlo to, že jednak se mi líbila knížka spisovatele Josefa Urbana a pak samozřejmě i scénář. Bylo to náročné, hrát horolezce, ale doufám, že jsem to zvládl a film podle skutečné události, i když je hodně vážný, se bude líbit. A ta muzika, která tam je se podle mě také hodně povedla,“ řekl kajakář, mistr světa a stříbrný olympijský medailista Vavřinec Hradilek, vycházející hvězda filmového plátna.

„No, tak to pr…Jedna role z člověka nedělá filmovou hvězdu, je ale pravda, že to byla skvělá zkušenost ve výborném filmu, a kdyby třeba ještě někdy nějaká nabídka přišla, nevím, nevím…,“ dodal s úsměvem Hradilek. Slova chvály na soundtrack k filmu měl i Jiří Korn. „Povedlo se, kdyby se mi muzika nelíbila, rozhodně bych kmotrovství nepřijal. Tak, hodně štěstí filmu a i téhle hudbě, která ho provází. Samozřejmě v první řadě Radůze přeji ať je brzy fit a vrátí se k tomu, co dělá dobře. K muzice,“ nechal se slyšet Jiří Korn.

Foto: Herminapress

 

reklama

reklama