Milovník žen Martin Písařík otevřeně o nevěře: Nemohl jsem odolat!

Herec MARTIN PÍSAŘÍK (36) byl vždy považován za slušňáka, který by ani mouše neublížil. Ale jen do té doby, než ho načapali s vilnou servírkou ve vášnivém objetí. Na tom by ani nebylo nic divného, kdyby neměl přítelkyni, která byla pár týdnů po porodu. To se z něj stal rázem padouch číslo jedna a až teď o svém počinu dokáže otevřeně mluvit.

„Vím, že se tohle nedělá, ale prostě se ani ve mě zbouřily nějaké hormony a já neodolal. Asi jsem se cítil nějak na druhé koleji, když se nám narodil syn Patrik. Teď bych si za to nafackoval, jak jsem mohl být tak hloupý a nechat se unést. Prostě zkrat,“ nechal se slyšet herec, který ví, že už to neobhájí, ale je šťastný, že ho partnerka vzala na milost a dnes tvoří spokojenou rodinu.

„Pochopil jsem, že není nic víc než rodina a jsem šťastný, že jsem dostal druhou šanci. Už se za ženskou ani nepodívám,“ kál se Martin, který by se nebránil ani druhému dítěti. Jen se možná jeho přítelkyně bojí, aby se zas jeho libido nezbláznilo a opět ji neprovedl tak příšernou věc, jakou je nevěra v šestinedělí. To může Písařík mluvit o štěstí, že tuhle eskapádu přežil ve zdraví, přeci jen by to Míša pak mohla uhrát na laktační psychózu, nikdo by se jí v té situaci nedivil.

Foto: archiv

reklama

reklama