Trable v ráji? Jarda Jágr zakazuje holce od tyče se vystavovat!

Sice si nabrnkl striptérku, ale přesto mu vadí nakonec nahota? Nejlepší český hokejista JARDA JÁGR (44) žije s holkou od tyče VERONIKOU KOPŘIVOVOU (25), která má k odhalování opravdu blízko, ale teď to sportovci začalo vadit. Dokonce ji vybírá, co si může vzít na sebe a co ne!

Když si na sebe kadeřnice z Teplic vzala halenku, pod kterou nemohla mít podprsenku a málem ukázala to, co si může v posteli hýčkat jen Jaromír, tak jí poslal se převléct, že takhle ven nejde. Že by na stará kolena začal žárlit, i když ví, že jeho Verunka nemá problém s tím jít s kůži na trh. Ale prostě řekl dost!

Nebyla by to ale tato prostoduchá blondýnka z Kozičky, kdyby se tím nepochlubila na Instagramu, jak si jí božský Džegr vlastně hlídá. A nechce, aby ji okukoval někdo jiný, i když fotky z německého nočního klubu, kde je nahoře bez, dávno obletěly republiku. Asi se křesťansky založený hokejista snaží přítelkyni předělat k obrazu svému a udělat z ní cudnou dívenku, která chodila do nedělní školy a o nahotě slyšela jen z povzdálí. Jardo, není už ale pozdě?

Foto: archiv

reklama

reklama