Puhajková se ukázala na Slavicích v sexy róbě. Tohle musíte vidět

Bylo jasné, že její účast bude pro celý galavečer hodně důležitá. Inna je totiž mimořádně atraktivní žena a kamkoliv příjde, tam na ní zůstávají pohledy všech přítomných mužů. V rámci vyhlašování soutěže Zlatý Slavík tomu nebylo jinak.

INNA PUHAJKOVÁ (31) už samozřejmě není žádná mladičká dvacítka, ale díky tomu, že se o sebe stará, zdravě se stravuje a je doslova posedlá sportem všeho druhu, tak bychom jí asi netipovali, že již v rámci věku překročila magickou třicítku. Pro většinu z nás zůstáne v paměti jako ta dívka, co chodila přes šest let s Jardou Jágrem, i když to už je nějaký ten pátek.

Puhajková stále pracuje na Nově ve Sportovním zpravodajství a diváci jí doslova milují. Samozřejmě je to hlavně tím, jak krásně vypadá. Nejinak tomu bylo na galavečeru v karlínském divadle v rámci Zlatých Slavíků. Tam přišla Innuška oblečená do černých šatů a moc jí to slušelo.

Svoji róbou se samozřejmě nezapomněla pochlubit ani na svém instagramovém účtu. Co by to byla za celebritu, kdyby se nenechala takto na dálku od všech pochválit, pozvat na rande nebo třeba i požádat o roku. Takové reakce totiž samozřejmě mimořádně potěší a to nejen Innu, ale určitě každou ženu na světě.

reklama

reklama