Roztažené nohy a teď odkryté ňadro. Nývltová ztrácí zábrany

Kde tohle asi skončí? Kamila je rozjetá, až to není hezké. Tedy, vlastně to hezké je. Její postava je totiž nejlepší co kdy měla a není divu, že se s tím potřebuje chlubit a ukazovat to na všechny možné strany.

KAMILA NÝVLTOVÁ (28) prožívá asi nejpovedenější období svého života. Né, že by měla nějak extrémně velké úspěchy ve své hudební kariéře, ale daří se jí spíše v osobním životě. V tom se totiž objevil její současný přítel a díky němu se změnil celý její život a to dokonce od základů.

Rodačka ze severovýchodních Čech totiž úplně změnila pod taktovkou jejího nabušeného chlapáka svůj život. Hodně sportuje, dostává se do formy a díky tomu samozřejmě přirozeně roste i její sebevědomí. Z dřívější ledové královny je nyní žena plná vášně.

Nedávno jsme vám naservírovali na zlatém podnose fotku, kde Kamila roztahuje nohy v Egyptě, nyní zase poodkryla taje svého hrudníku, konkrétně pak dala na odiv kousek svého ňadra. No, uvidíme, kam nakonec tahle intimita zamíří, zda se nám třeba Nývltová brzy neukáže úplně nahá…

reklama

reklama