Dvě kočky na jachtě. Poznáte alespoň jednu z krásek?

U nás je pořádná zima a tak se absolutně nedivíme všem, kteří si sbalí kufr a vyjedou do teplých krajin. Taková Veronika Chmelířová tak učinila také, poznali jste jí, i když si zakryla skro ocelý obličej brýlemi?

VERONIKA PROCHÁZKOVÁ (30) je modelkou, která se narodila s příjmením Chmelířová a možná právě pod ním jí známe snad ještě více, než pod jejím současným. Dlouho se nedokázala nějak více prosadit v modelingu, ale právě na prahu třicítku se vše jakoby zlomilo. Verča je často ozdobou módních přehlídek a má spoustu nabídek.

Není to ale jen díky jejím zkušenostem, ale především proto, že je její tělo naprosto dokonalou záležitostí. Pamatujeme si, jak si třeba natřela na chleba Verču Kopřivovou v Sacre Coeur, kde obě předváděly a bylo jasně vidět, která z nich na to má, a která předvádí jen díky tomu, s kým chodí.

O tom, že je Procházková pořádná kus se může přesvědčit i na jejím Instagramu. Poslední fotky jsou z pořádného tepla, kdy si Verča užívá s kamarádkou. Samozřejmě se obě vystavily v plavkách a pohled na ně je skutečně velmi příjemný. Něco, co jednoduše musíte vidět!

reklama

reklama