Kristýna Kubíčková a její nárazníky. To vám nedá spát

Jsou dva, mají optimální velikost a v každé pánské ruce by se dokonale vyjímaly. Ano, mluvíme o prsou modelky Kristýny Kubíčkové, které jednoduše musíte vidět a když už ne celá, tak alespoň v pořádně hlubokém výstřihu.

KRISTÝNA KUBÍČKOVÁ (19) je stále velmi mladinkou modelkou, nicméně díky svému obličeji také hodně snadno zapamatovatelnou. Je celkem jasné, že se nikdy asi nestane nějakou super nebo top modelkou, rozdílovou by u nás ale klidně být mohla, jelikož se něčím liší, není provoplánová a prostě má něco do sebe.

V poslední době dost najela do trendu svých kolegyň a snaží se dost ukazovat. V hlavní roli tak jsou dost často její prsa. Jelikož není žádná plochodrážnice, tak se na to dá i solidně dívat, což je případ hlavně její poslední fotky, kde je teda vystrčila tak, že se ukázala snad jejich rovná půlka.

To je celkem rozdíl, oproti její soupeřce z loňské Missky Andree Bezděkové, která je v tomto ohledu snažně skromnější a dvá dvojčátka si chrání, jako oko v hlavě. Ono je ale taky pravdou, že toho v oblasti hrudníku tolik nabídnout nemůže…

reklama

reklama