Anna Kadeřávková ukázala na Blog Awards štíhlou postavičku, i tak ale prohrála

Možná někdo čekal, že právě ona vyhraje nejlepší Instagram roku, ale nakonec jí tuto cenu vyfoukla Nikol Štíbrová. Ano, ta Nikol, která před pár týdny porodila a je novopečenou maminkou.

ANNA KADEŘÁVKOVÁ (20) take skončila v Ulici a hodně razantně na všechny strany prohlašuje, že už nikdy v tomto seriálu hrát nehodlá. Až by člověk řekl, že tam snad musela prožít něco negativního, když je tak razantní a nenechává si moc otevřená vrátka.

Když ale nyní nikde moc nehraje, tak se alespoň příkladně stará o svůj Instagram. I když je to “béčková” herečka, tak už posbírala pořádnou hromadu fanoušků a díky tomu si může Instagramem pořádně vydělávat. Dokonce se dostala i do užšího výběru o Instagram roku v rámci Blog Awards 2017, tam sice nevyhrála, ale výsledek jí musel bezesporu potěšit.

Na galavečer, který se konal v pražské hotelu Hilton dorazila v těsných šatech, díky kterým se ukázalo, že je na tom její postava možná lépe, než bychom čekali. Vypadá opravdu dobře, modelka nikdy asi nebude, ale tohle na nějaké ty společenské akce určitě stačí…

reklama

reklama

Anna Kadeřávková ukázala na Blog Awards štíhlou postavičku, i tak ale prohrála

reklama