Sabina Rojková zklamala. Je to pořádně PLOCHODRÁŽNICE

V poslední době jsme jí hodně chválili, nicméně nyní důvod ke pozitivním komentárům na její fotky moc není. Sabina nám totiž ukázala, že v horní polovině těla moc zbraní nemá, no spíše se sluší říct, že je to pořádná plochodrážnice.

SABINA ROJKOVÁ (20) je bezesporu krásné, talentované děvče, ovšem dokonalá není. To jsme odhalili díky jejímu nejnovějšímu snímku na Instagramu. Tam sice předvedla sexy pózu a také minimum oblečení, nicméně také to, že jí příroda v oblasti hrudníku moc nenadělila. To se ale stává a jsou bezesporu horší věci.

I když toho má nahoře stejně, jako většina Asiatek, tak jí na Instagram hodně pochváli. Některé komentáře dokonce hovořily takovým způsobem, že je to modelka a také, že je nejlepší herečkou z Ulice. No, nevíme, jestli zrovna nejlepší, ale jednou z nejkrásnějších bezesporu.

Její nenároční fanouškové na Instagramu ji považují za naprostou bohyni. Jenže, když tak sledujeme sociální sítě, tak pro většinu mužů je každá fotka na něm dokonalá. Holt, někomu stačí k vystřelení pochvaly opravdu jen hodně malý důvod…

 

reklama

reklama