Dvě tváře Patricie Solaříkové. V šatech a županu. Kterou máte raději?

V krátkém sledu se Patrie ukázala svým fanouškům dvakrát a pokaždé jinak. Jednou to bylo v šatech na Blog Awards, kde jí to hodně slušelo, podruhé pár hodin po té v županu. Která fotka se vám líbí více?

PATRICIE SOLAŘÍKOVÁ (28) je poslední dobou všude. V Ulici jako slušňačka, čemuž se ale v reálu dosti brání a spíše chce, aby byla za pořádnou dračici, která se nebojí alkoholu a dokonce ani cigaret. Wow, kdo by tohle u vzorné Terezy Jordánové, které cigáro vidělat akorát tak v nějakém filmu, co si omylem pustila, řekl?

Česká herečka moc dobře ví, jak fanoušky oslovit a jelikož teď vypadá dobře, tak pořád dává na Instagram fotky, kde je za a) ve společenském b) v plavkách nebo c) nějaké fotky, kde něco propaguje a díky tomu se jí do kapes sypou poměrně lehce vydělané peníze. Zase ale na druhou stranu dělá hodně pro pejsky, to jí upřít nelze.

Hezký pohled byl na její dvojici fotek. Jednou v šatech, podruhé v županu, pokaždé to ale mělo něco do sebe a na Patricii byl příjemný pohled. To je ale na ní poslední dobou pořád, protože konečně nené obtloustlá a vypadá dobře…

reklama

reklama