Sabina Křováková o Vánocích půst nedrží, raději se pořádně nacpe

Vítězka soutěže Česko slovenská Superstar 2013 Sabina Křováková nezahálí a potěší všechny své fanoušky. 

„Pilně ve studiu nahráváme a točíme, chystáme novinky. Přiznám se, že to bude trochu popovější, nebude to takový nářez. Chtěla jsem to zkusit zase trošku jinak,“ prozradila své plány jedna z nejoblíbenějších vítězek talentové soutěže.

„Dneska na bazaru Emmy mám dva super vtipné parťáky, takže se tu furt smějeme. Prodáváme tu různé serepetičky, náramky, dekorace. Moc se mi tu líbí. Jsem tu poprvé a užívám si to,“ říká Sabina. „Je tady úžasná atmosféra, všichni jsou tu milí, určitě se ráda zapojím i další rok,“ dodává zpěvačka.

Poslední úřadující vítězka soutěže Superstar příští rok předá žezlo. Po krátké pauze se totiž vrací další ročník. „Je to skvělá zpráva, máte možnost předvést svůj talent, ale i přes vítězství vám nic nespadne do klína. Rozhodně to není zadarmo. Je to dřina a musíte na sobě pořád makat,“ svěřila se Křováková. Začala první adventní neděle, jak to má Sabina s přípravami na Vánoce?

„Strašně se na Vánoce těšim, zatím teda nestihám a nemám ještě ani jeden dárek. Cukroví, výzdoba ještě nic, ale těším se za rodinou do Děčína, kde Vánoce budu trávit. Těším se nejvíc na jídlo. Já jsem třeba i raději oželela, že neuvidím zlaté prasátko, a raději jsem si dala něco dobrého na zub, vždycky jsem si říkala, že to radši oželim a neuvidím ho,“ směje se Sabina, přitom se pyšní štíhlou postavou.

„Večeři si užíváme, máme od všeho něco, děláme řízky, kapra, klobásky, salát, máme toho hodně. A těším se do obchodů na nakupování dárků pro své nejbližší, na nákupy přes internet moc nejsem. V tomhle jsem trochu staromódní.

reklama

reklama