Simona Krainová zimu ignoruje. Tohle je pořádný odvaz

Má už svůj věk, ale jednoduše si pořádně věří a to je u žen strašně důležité. Některé šedé myšky totiž díky svému nízkému sebevědomí zabijí svůj potenciál a jejich krása nikdy nevynikne.

SIMONA KRAINOVÁ (44) byla vždy u nás brána jako takový pomyslný kult krásy a máme takový pocit, že se něco podobného jen tak měnit nebude. Tato blonďatá kráska, která proslula i svou rolí ve filmu Byl jednou jeden polda vypadá totž stále naprosto parádně a nejsou na ní znát vůbec žádné známky stárnutí.

Díky tomu si může dovolit, klidně vystrčit na odiv svá ňadra v pořádně hlubokém výstřihu a když píšeme, že byl hluboký, tak rozhodně nepřeháníme, ale to už jste určitě z náhledové fotky pochopili. Simona se toho jednoduše nebojí a ví moc dobře, kde jsou její přednosti.

Někteří si o ní dokonce na Instagramu myslí, že zastavila čas a naprosto nechápou, jak někdo pár let před padesátkou může vypadat takto obdivuhodně. No, holt to jde, když si žena věří a celý život se o sebe příkladně stará. Třeba taková Daniela Peštová je ještě starší a vypadá minimálně stejně dobře, jako Simona…

reklama

reklama