Kopřivová se zase ukázala bez šminek. K zahození není

No jo, musíme to uznat. I bez šminek tahle holka vypadá prostě dobře. Jarda si jednoznačně co se vzhledu týče vybral dívku dobře, v dalších ohledech je to ale již slabší, ale to víme už dlouho.

VERONIKA KOPŘIVOVÁ (26) je na sociálních sítích velmi aktivní dívkou. Sdílí prakticky všechno, většinou pak fotky, kde jí to pořádně sluší, nebo takové, kde se může něčím pochlubit. V poslední době letí fotky, kde se dívky ukazují tak, jak se probudí po ránu a tak Kopřivová nemohla zůstat pozadu.

Samozřejmě bylo předem jasné, že výsledek asi nebude nijak extrémně špatný, ale i tak nás překvapil. Kopřivová je opravdu krásnou ženou a klidně by se mohla i normálně malovat daleko méně, má co ukazovat i v přirozené verzi, tak proč to nedělat, je to škoda, dokud je mladá a má co nabídnout.

Veronika je nyní konečně v Calgary, na Floridě se ale držela zuby, nehty, což celkem chápeme. Slunce a teplo se mění za mráz poměrně dosti složitě. Jarda ale čekal dlouho a konečně se své milé dočkal. Tak snad to Kopřivová vydrží v Kanadě déle, než jen pár týdnů a zase se nebude pakovat k moři…

reklama

reklama