Daniela Šinkorová sexy jako nikdy předtím. Do starého železa ještě rozhodně nepatří

Už má svůj věk, ale pořád dokáže vypadat dobře. Horší je ale to, že k tomu potřebuje čím dál více šminek a zásahů šikovných fotoshopařů. Jak se vám ale takhle Daniela líbí?

DANIELA ŠINKOROVÁ (44) se u nás nejvíce proslavila rolí Gity v rámci seriálu Ordinace v růžové zahradě. Mnoho lídí jí dokonce i tak říká, když jí potká na Ulici, ale to se holt nemůžeme divit, naše zimě je plná milovníků seriálů a těm někdy tento svět s tím reálným lehce splívá.

Tato herečka byla vždy známá svými up and downy. Jednou vypadala dobře, měla lepší postavu, pak se ale zase začala obalovat. Faktem ale je, že takový problém nemá určitě jen ona, ale tak nějak pomalu každá dívka. Držet si totiž svoji postavu v permanentní formě je totiž v dnešní době poměrně dost složité.

Nyní to ale vypadá, že Daniela opět vypadá více než dobře a když k tomu navíc přidá pozvánku do jejího výstřihu, určitě chybu neudělá. Fotky z Instagramu v jejím podání tak opět stojí za to a diváci si zase vzpomínají na tu svou zamilovanou a krásnou Gitu, kterou pígloval Česťa Mázl…

reklama

reklama

Daniela Šinkorová sexy jako nikdy předtím. Do starého železa ještě rozhodně nepatří

reklama