Gabča Lašková ukázala, jak jí to sluší jako těhuly

Bylo už předem jasné, že to bude jedna z nejkrásnějších těhulek, co kdy byla. Lašková ale samozřejmě vše dokumentuj přes sociální sítě a poslední fotka dává najevo jediné. Je to na ní už opravdu vidět.

GABRIELA LAŠKOVÁ (27) je českou moderátorkou, kterou známe pod rodným příjmením Kratochvílová. Jedná se také stále o českou modelku, i když nyní nevíme, jako to s ní po tom, co se jí narodí její první potomek vlastně bude. Gabče už hezky roste bříško a poctivě to dokumentuje na Instagramu.

Dlouhých pět měsíců těhotenství tajila, ale teď už to jednoduše nejde, protože její bříško roste snad každým dnem. Jako skoro každá budoucí matka si už prožila muka, protože jí bylo během těhotenství i pořádně zle, ale to k tomu holt patří.

I tak ale Lašková vypadá hodně dobře a je jasné, že jako maminka bude ozdobou. Dost možná bude následovat svoji kolegyni z TV Prima Sandru Parmovou, která je jako maminka také pořádně sexa a rozhodně po narození miminka na své kráse neztratila, dost možná spíše naopak…

reklama

reklama