Ester Geislerová vykvetla do krásy. Nepoznává se ani ona sama

Je to až neuvěřitelné, jak se může člověk stárnutím změnit. Taková Ester Geislerová by o tom snad mohla napsat i knížku. Nyní totiž vypadá snad nejlépe, co kdy vypadala.

ESTER GEISLEROVÁ (33) je českou herečkou a vizuální umělkyní. Všichni si jí pamatujeme z role ve filmu Rafťáci, kdy rozhodně nevypadala sexy, spíše naopak. Nyní je ale vše jinak. Ester totiž začala hubnout a nyní se může pochlubit tím, že vypadá dost možná nejlépe ve svém životě. Pár kilo dole je vidět opravdu dramaticky!

Dokonce se dostala do takové fáze, že když se na sebe podívá do zrcadla nebo zpětně sleduje své fotky, tak nemůže uvěřit tomu, že to je právě ona. Holt moc dobře ví, jak vypadala dříve a obecně, kdo by byl čekal, že právě ve třiatřiceti bude vypadat takhle skvěle.

Je ale třeba dát si pozor a nepřehánět to. Ester je nejhubenější za poslední roky a je jasné, že už by nejspíše se ztrácením kil měla přestat. Ono od hubnutí je někdy opravdu velmi blízko k nemocem, jako je anorexie a to pak může klidně znamenat balancování nad životem a smrtí…

reklama

reklama