Nejkrásnější pár české šoubyznysu? Vraspírové a Vojtkovi to opravdu sekne

Roman vedle ní mládne, Vraspírová je zase čím dál více krásnější. Tento pár vypadá sestavený tak, že to byl osud, kdo je přivedl k sobě. Petra s Romanem svoji lásku navíc neskrývají ani na veřejnosti a je vidět, že v tom jsou oba po uši.

PETRA VRASPÍROVÁ (30) tvoří s Romanem Vojtkem opravdu velmi sympatický pár. Nepoznali se nikde jinde, než v divadle a to přitom, co oba mají nejraději a co je živí – muzikál a herectí. Roman je sice u části veřejnosti stále na pranýři za to, že opustil svoji těhotnou manželku, ale to už je historie a je jasné, že to nějaké důvody mělo.

Na druhou stranu, s lehkou dávkou nadsázky řečeno, Roman si bezesporu polepšil. Petra je totiž opravdu krásná žena a navíc na sobě pracuje i Karla Frýda ve fitku a je jasné, že její postava bude brzy v ještě lepší formě, než je současný stav. Často hraje role krásek v rámci muzikálů a proto nesmí usnout na vavřínech.

Nedávno se na Instagramu objevila jejich společná fotka v rámci focení pro jeden český magazín. Podle ní je naprosto jasné, že tyto dva tvoří jeden z nejkrásnějších párů českého šoubyznysu současnosti. Kam se na ně hrabe nějaký Řepka s Kristelovou…

reklama

reklama

Nejkrásnější pár české šoubyznysu? Vraspírové a Vojtkovi to opravdu sekne

reklama