Andrea Bezděková v boží róbě. Je opravdu bohyní?

Taky se ráda, jako ostatní modelky a obecně celebrity chlubí na Instagramu tím, jak chodí na večírky. Tentokrát je ale pravou, že vedle rozhodně nešlápla, tohle jí totiž vyšlo na jedničku. Sami se podívejte.

ANDREA BEZDĚKOVÁ (23) je nyní k nepoznání a to pokud srovnáme její podobu nyní a přesně před rokem. Ušla holt kus práce, pochopila, jak se připravit na společnost, na kamery a na fotoaparáty. K tomu všemu na sobě hodně zapracovala i v rámci celkového vzhledu a působí nyní hodně atraktivně.

Sice nemá stálého přítele, ale pořád se kolem ní někdo motá. To je samozřejmě vcelku logické vzhledem k tomu, že má hodně co nabídnout. Luxusní postavu má i díky tomu, že miluje sport a snaží se ho provozovat každý den. Je velkou milovnicí tenisu, ale chodí také často cvičit.

Na večírky většinou v poslední době volí róby hodně šikovně. Na jeden z posledních zvolila velmi luxusní, kterou obdivovali nejen její fanouškové, ale i ona sama. Tak doufejme, že se jí nestal třeba nějaký malér a nepolila ty krásné šaty, protože by to byla nejen škoda, ale bezesporu i hodně drahé…

reklama

reklama