Arichteva prozradila tajemství, které chtěly všechny její fanynky vědět

Konečně je to venku a všem jejím fanynkám může spadnout kámen ze srdce. Veronika totiž prozradila něco, na co čekali opravdu dlouho. Co to vlastně bylo?

VERONIKA ARICHTEVA (31) dlouho tajila informaci, kterou její fanouškové toužili znát. ‚‚Nejčastějc se mě ptáte na to, jak si točim vlasy, jestli už plánuju malýho Bulhárka a pak taky, jak se starám o pleť. K tomu poslednímu teda: Stereotypně se každý večer sprchnu a zvládnu si vyčistit zuby i dvakrát denně. Jinak chodím už několik let každý měsíc na kosmetiku. Je to lepší než u psychologa, protže k tomu všemu mám ještě čistou tlamu,’’ vyzradila sympatická brunetka.

Samozřejmě k tomu přidala i fotku, kde vypadá opravdz dobře a měla také natočené vlasy tak, jak všechny její fanynky notoricky obdivují. Holt, někdy stačí skutečně málo k tomu, aby jím udělala radost. Jestli ale bude konečně maminkou, to neprozradila, i když je jasné, že věk už na to dávno má.

Tak uvidíme, třeba už na tom s jejím manželem pracují, nebo budou pracovat. Variantou je ale i to, že už je těhotná, ale zatím to tají a nebo to ani sama neví a teprve ji čeká pár sekund nervů při vyřizování těhotenského testu. Kdo ví…

 

reklama

reklama