Nosí sportovní oblečení, ale její postava sportovní moc není. Farne to ale nevadí

V posledních měsících se často na jejím Instagramu objevovaly fotky, kde byla ve sportovním, jak ale navlékla nějaké odváženější šaty, tak začalo být všem jasné, že tahle holka sportu moc neholduje.

EWA FARNA (24) je stále velmi mladičkou zpěvačkou. Většina z nás by bezesporu hádala, že jí je více. Není to ale jen jejím vzhledem, ale hlavně tím, že koncertuje už od útlého věku a známe jí tak opravdu hodně dlouho. Celkovš patří k našim nejlepším zpěvačkám a to už hodně dlouho.

Farna se letos vdala, což je samozřejmě raritní, jelikož kolik holek v dnešní době ve čtyřiadvaceti může říct, že se vdala. Otázkou je, jak její vztah s Martinem Chobotem bude pokračovat. Samozřejmě se mluví o dětech, ale opravdu je už na ně připravena a chce obětovat rozjetou kariéru?

Brunetka vždy byla tou, která moc neřešila svoji postavu. Někdy byla hubenější, nekdy oplácanější, fanoušky ale měla pořád. Ti nejvíce slintají hlavně nad jejím dekoltem, protože Ewa je skutečně dívkou hodně obdařenou. Proto nás překvapilo, že se naposledy vytasila se sportovním outfitem když je jasné, že asi moc nesportuje…

reklama

reklama

Nosí sportovní oblečení, ale její postava sportovní moc není. Farne to ale nevadí

reklama