Zapomněli jste? Tak tady ji máte. Tohle je sexy manželka Krpálka!

Opakování je matka moudrosti a u celebrit to platí dvojnásob. Lukáš Krpálek je pořádný chlapák a je jasné, že jeho srdce nemohla získat žádná šereda. Podívejte se proto, jak vypadá jeho manželka a bude vám jasné, že tu těžko nějaká trumfne.

LUKÁŠ KRPÁLEK (27) je posledním olympijským vítězem v judu. Český zápasník se díky tomu dostal do podvědomí snad každému, ono ještě aby ne, když podobný úspěch už nikdo nepřidal a navíc Lukáš je obecně spírá skoro všude, kam přijde. Drží si formu a patří ve svém sportu k nejlepším na celém světě.

Rodák z Jihlavy se navíc může pochlubit i velmi přitažlivou manželkou. Ta je také naprosto posedlá sportem, narozdíl od Lukáše ale ne judem, nýbrž fitness. Však se podívejte na její tělo, které je i po porodu v naprosto skvělé formě a těžko na něm budete hledat známky nedokonalosti.

Eva Krpálková je navíc hodně štědře obdařená i v horní polovině těla, díky čemuž je ještě více přitažlivá. Sice není tak známá a Lukáš jí moc na společenské akce nebere, nicméně nejspíše je to proto, že jí chce uchránit. To je určitě dobře a správně.

reklama

reklama