Sexy košilka, takhle to máme rádi. Vraspírová je opravdu kusanec

Jojo, tohle si necháme líbit. Ještě k tomu v době, kdy se blíží Vánoce a každý už se spíše oblíká tématicky do takových těch kýčovitých svetrů. Petra jde ale proti proudu a hezky se se svým partnerem vyfotila v pořádně sexy košilce.

PETRA VRASPÍROVÁ (31) je nyní brána jako jedna z nejkrásnějších muzikálových zpěvaček u nás. A ano, máte pravdu, pokud si říkáte, že bez Romana Vojtka vlastně neexistovala, nicméně to je celkem jedno, protože na to se nehraje. Holt celebrit je takhle schopná propagovat svoje protějšky a pomoci jim klidně i ve vzestupu kariéry, což u Petry bezesporu platí.

Neřekli bychom, že v tomto ohledu ale jde o zneužívání celebrity. Tyto dva totiž svoji lásku nejspíše nehrají, vypadají totiž všude zamilovaně a navíc se nestydí svoji láskou chlubit a velmi často přidávají společné fotky na Instagram.

Na té poslední k tomu všemumá Petra takovou sexy košilku, kterou většina žen spíše nosí pouze na spaní a nechlubí se s ní. Jenže Vraspírová na to prostě má, tak neexistuje důvod, proč by v podobném outfitu byla pouze pod peřinou. Je to prostě kus a Roman si vybral jen a jen dobře…

reklama

reklama