Tohle se jí povedlo. Třešničková se vrací na scénu

Poslední dobou se na ní snášelo opravdu hodně kritiky ale nevypadá to, že by svojí dráhu youtuberky vzdávala, spíše naopak a to je dobře.

KRISTÝNA TŘEŠŇÁKOVÁ je krásná, mladá holka, která to ale hodně přehání s makeupem a velmi často jsou z toho pak komické fotky. Vrchol bylo to, když se jednou ukázala tak, jak se budí po ránu. To pak všichni její fanouškové dosáhli pořádného vystřízlivění, protože v reálu to u ní opravdu není žádná sláva.

Takovou holku holt máme skoro všichni chlapi doma, dost často se možná budíme u daleko hezčí. Kristýna je ale stylová holka a snaží se s tím něco udělat. Na Instagramu stále postuje fotky v sexy outfitech a samozřejmě primárně takové, kde jsou vidět její silikonové poklady.

Stále je jedno jisté – jedná se o jednu z nejlepších youtuberek u nás. I když má i hodně kritiček, tak je to jen a jen dobře. Každý, kdo něco dokázal, totiž musí mít přirozeně i napřátele. U Týnky je to horší v tom, že jí nesnáší Nikol Štíbrová, která v rámci Blog Awards zvítězila v soutěži o nejlepší Instagram a to není moc dobré…

reklama

reklama